ИНТЕРИОРНИ ОСВЕТИТЕЛНИ ТЕЛА PURALUX

Ние, от фирма „Габровски“ ООД, вече с 30 години опит в предлагането на осветлителни решения, се стремим да създадем ефективно, ергономично и естетически издържано осветление за вътрешните пространства. Съобразяваме се с множество фактори в нашите проекти, като сме наясно, че зрителното възприятие е ключово за възприемането на околната среда. Точно затова правилното интериорно осветление е от особена важност.

Нашите осветителни решения напълно отговарят на съвременните търсения и тенденции, осигурявайки нисък разход за електроенергия без жертване на качеството на светлината. Разполагаме с широка гама от интериорно осветление, което задоволява и най-взискателните ни клиенти, придавайки завършен и дизайнерски вид на техните помещения. Нашите продукти са от доказани марки на пазара, което гарантира лесен и бърз избор на подходящото интериорно осветление.

Марката ни, Puralux, представлява гордост за нас. Специализираме се в предлагането на уникални дизайнерски осветителни тела, включително идеи за оригинални абажури, които са авторски разработки на талантливи художници. Голямото предимство на нашата колекция от бутикови осветителни тела е възможността те да бъдат изработени в различни варианти, отговарящи на желанията на всеки наш клиент. Целта ни е да стартираме творчески диалог с всеки от тях и да предложим продукти, които допълват и предават уют в помещенията.