ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

Лазерното рязане и гравиране става все по актуално, модерно и определеноима бъдеще в модерната индустрия.

Лазерната технология позволява работа с най – разнообразни материали намиращи приложение в различни сфери, като е предпочитан метод за обработка на материали, поради своята прецизност, висока производителност и икономическа изгодност.

Ние разполагаме с висок клас техника, което съчетано с опита и професионализмът ни позволява да Ви предложим качествени услуги, при това на добри цени.

Имаме за цел да осигуряваме качествени услуги и продукти с лазерно рязане и гравиране на нашите клиенти, както и да изградим образа на предпочитан бизнес партньор. За да направим тази цел постижима, залагаме на 100% коректност и професионализъм.
Можем да изработим всякакъв размер кутии за подаръци, бижута и др.

Могат да бъдат рязани и гравирани както естествено дърво така и фазер, MDF, ПДЧ, шперплат и др. Подходът е особено подходящ за макетиране, изработка на шаблони, гравиране, изработка на сувенири и уникални персонализирани подаръци.

Често технологията е използвана за изработката на интериорни декорации. Тъй като тя е базирана на вид термична обработка, посредством концентриран светлинен лъч, получените срязове при дървения материал са с нагар, който чрез довършителни операции, може да бъде отстранен, или оставен в този вид, когато това е търсеният ефект.

Крайните продукти получени чрез лазерно рязане могат да бъдат лакирани или боядисвани.

Лазерното рязане на MDF/Дърво е едно от най-популярните приложения за лазер, тъй като включва изработката на много различни продукти. От интериорни декорации, фоторамки, различни декорации, през шаблони за макетиране, до дръжки на нож и дъски за хляб, лазерното рязане се използва в почти всяка категория дървообработване.

На база опитът и технологията, с която разполагаме успяваме да Ви предложим ниска цена, високо качество и кратък срок за изпълнение на поръчка. Изработката на изделия по индивидуален проект, както и наличието на инженерни кадри за разработка на проектите ни правят предпочитан изпълнител на поръчки за
лазерно рязане на MDF/Дърво
и сродните им материали