Реставрация на осветлението на Базиликата в Пловдив от Габровски ООД

Габровски е компания, специализирана в търговия и производство на осветителни тела и аксесоари. Палитрата на услугите им обхваща направленията в областта на осветлението. С 25 годишен опит и позиция на една от водещите фирми в бранша в България, те поддържат качество на продуктите и услугите, които предлагат. „Епископската базилика на Филипопол е най – старата открита християнска църква в Европа. Разрушена в средата на VI век по неизяснени причини. Нейното възстановяване започна преди няколко години финансирано от Фондация „Америка за България“. На „Габровски“ беше възложена не леката задача да проектира, достави, настрои и пусне в експлоатация осветлението на Базиликата.
В този тип сгради светлината се използва като елемент от дизайна, като създаване на ефекти и архитектурно осветление, фасадно осветление и за акцентиране върху архитектурни особености.

„Благодарение на перфектните партньорски отношения на „Габровски“ с Philips, ние доставихме LED осветление, настроихме и осветихме Базиликата. Безупречната работа на специалисти ни в правилното проектиране и настройка на осветлението – акцента пада върху безценните находки по възможно най – добрия начин.“ – коментираха от компания Габровски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *